Resala Reizen

 

Reis de wereld rond met Resala Reizen.

Moslimreizigers uit verschillende landen en culturele achtergronden zijn in toenemende mate op zoek naar reisservices die voldoen aan hun specifieke behoeften, inclusief, maar niet beperkt tot, de beschikbaarheid van halal-voedsel, niet-alcoholische omgeving, vrouwelijke privacy en gezinsvriendelijkheid. Zowel islamitische families als individuele reizigers kunnen hun volgende halal-reis boeken via resala-reizen.nl

Ons doel is onvergetelijke ervaringen te bieden met behoud van de islamitische principes. Wij laten mensen kennismaken met de geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid van verschillende delen van de wereld.

Resala Reizen Bestemmingen

Marokko
Al-Andalus
Turkije
Zwitserland
Portugal
Duitsland
Bosnië-Herzegovina
Mekka & Madina
Jordanië

“Resala reizen studie in beweging”

“De beste islamitische bestemmingen”

Waarom bij Resala Reizen?

Moslim reisexperts – Houd uw Deen onder controle terwijl u de wereld verkent. Onze planningen en routes zorgen voor ontspanning en houden rekening met uw persoonlijke behoefte.

Geen verborgen kosten – Boek met vertrouwen, de prijs die u ziet is wat u betaalt. Geen extra boekingskosten, fooi of betalingskosten.

Keuze uit reisstijlen – Kies een pakket dat bij u past. Neem deel aan een groepsreis, ontdek de reisbestemming alleen, met uw partner of met uw eigen groep.

Halal maaltijden – Zorgeloos reizen. Onze pakketten bevatten halal of moslimvriendelijke maaltijden met lokale smaken.
Authentieke ervaringen – Duik in de cultuur van het land en geniet van de mooiste bezienswaardigheden. Met onze reisleiders beleeft u unieke ervaringen.

Vind uw ideale accommodatie op resala-reizen.nl – Met Resala reizen kunt u eenvoudig uw ideale hotel met halal-vriendelijke functies vinden en relevante diensten online boeken. Voer uw gewenste reisdata in en onze zoekmachine toont u de beste hotels en accommodaties tegen concurrerende prijzen. Onze brede selectie van reizen en activiteiten kunt u vinden  onder het kopje Tours & activiteiten. Filter op datum, bestemming, categorie, type en duur. Tot de mogelijkheden behoren budget hotels, afgelegen villa’s en luxe resorts met aparte zwembaden voor mannen en vrouwen. Resala Travel maakt Halal-reizen toegankelijk.  Boek naar Tetouan, Granada, Mekkah, Sarajevo of 1 van de andere reisbestemmingen!

4
×

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@resalaevents.nl

×