Wie zijn wij?

Wij zijn Resala Events gevestigd in Hilversum. Een organisatie die evenementen verzorgt op het gebied van sport, accommodaties beheren waar inwoners en organisaties van Hilversum e.o. activiteiten kunnen organiseren van verschillende evenementen voor groepen als kinderen, vrouwen en ouderen.

Onze visie

Onze evenementen worden enkel opgezet als het duidelijk is dat deze een positieve invloed hebben. Daarmee streven we naar duurzame events die écht kunnen bijdragen aan onze gemeenschap. Resala Events creëert netwerken voor kinderen, jongeren en ouderen.

Onze missie

“Voor, door en met de gemeenschap.” We maken de vele goedheden in onze gemeenschap visueel voor de samenleving. Elk event moet aantoonbaar een positieve invloed hebben op onze doelgroep. Niet alleen qua gezondheid maar ook mentaal.

Degene die de weg wijst naar een goede daad is net als degene die de goede daad doet.

Profeet Mohammed (vrede zij met hem)

Ouder-kind activiteiten

Resala Events organiseert voor kinderen verschillende sport- en spelactiviteiten.

Uniek aan deze activiteiten is dat wij ons richten op de betrokkenheid van de ouders. Zo organiseren wij o.a. activiteiten voor vader & kind, moeder & kind maar ook de hele familie . . .

o

We moeten onze kinderen leren dromen met hun ogen open.

×

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@resalaevents.nl

×