Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Al-Andalus tour

15 oktober 2022 - 10:00 | 20 oktober 2022 - 17:00

Gratis
Reizen, Halal

We nodigen je uit om samen met ons het islamitische erfgoed van Al-Andalus te herontdekken. Onder begeleiding van niemand minder dan Abou Hafs, zullen wij waardevolle lessen uit de geschiedenis ontdekken op de locaties waar het zich allemaal heeft afgespeeld. Ga mee en ontdek onze geschiedenis met deze premium tour.

Er staan ons niet alleen rondleidingen te wachten bij belangrijke plaatsen en historische gebouwen, ook zal het verhaal van Al-Andalus worden verteld en zullen de waardevolle lessen uit deze historische episode worden benoemd. Naast recreatie is het dus ook een reis vol educatie.

Onze diensten zijn voor en door moslims, dus zullen wij altijd de gebedstijden in acht nemen en slechts Halal-vriendelijke restaurants bezoeken.


Bestemming: Málaga, Córdoba, Sevilla, Ronda, Granada
Looptijd: 6 dagen | 5 overnachtingen


Dag-1 | Málaga – Córdoba
Dag-2 | Córdoba – Sevilla
Dag-3 | Sevilla – Ronda – Granada
Dag-4 | Granada
Dag-5 | Granada – Alpujarra
Dag-6 | Granada – Málaga


Vertrek zaterdag 15-10-2022: Rotterdam The Hague Airport om 18:55 uur

Terug donderdag 20-10-2022: Luchthaven Málaga (AGP) om 20:05 uur


DAG 1 – 15 OKTOBER | MALAGA – CORDOBA
Aankomst op de luchthaven van Málaga, verwelkoming. Diner en daarna transfer naar Córdoba. (Overnachting in hotel Córdoba Center)

DAG 2 – 16 OKTOBER | CORDOBA – SEVILLA
Ontbijt. Rondleiding in Madinat az-Zahra. Lunch daarna rondleiding in de oude moskee van Córdoba en de oude wijk. Transfer naar Sevilla. (Overnachting in hotel iLunion in Sevilla)

DAG 3 – 17 OKTOBER | SEVILLA – RONDA – GRANADA
Ontbijt. Rondleiding bij de Koninklijke Alcázar en Giralda Toren. Lunch, Torre del Oro & Rivierengebied Guadalquivir. Transfer naar Ronda. bezoek aan Pl. Abul Beka, Santa María la Mayor, Arabische baden van Ronda, Puerta de Almocábar, Walls of Ronda en de beroemde brug bezoeken. Transfer naar Granada. (Overnachting in Gran Hotel Luna in Granada)

DAG 4 – 18 OKTOBER | ALHAMBRA – GRANADA
Ontbijt. Rondleiding in het Al-Hambra Paleis en Generalife. Lunch. Bezoek aan de wijk Albaicín (voormalige moslimwijk, panoramisch uitzicht op het Al-Hambra). (Overnachting in Gran Hotel Luna in Granada)

DAG 5 – 19 OKTOBER | GRANADA – ALPUJARRA – MALAGA
Ontbijt. Transfer naar het Alpujarra-gebergte, waar de laatste moslims van Alandalus meer dan 150 jaar na de verovering van Granada leefden en de islam beoefenden. We bezoeken het traditionele dorp “Pampaneira”, waar u de lokale tapijten, chocoladefabriek, traditionele huizen, straten en architectuur van de plaats kunt zien. We lunchen in een restaurant en daarna gaan we naar het platteland, waar je rond de sinaasappelboomgaarden en olijfbomen kunt wandelen. We zullen ook de lokale Masjid bezoeken op het platteland. Daarna gaan we terug naar Granada. (Overnachting in Gran Hotel Luna in Granada)

DAG 6 – 20 OKTOBER | MALAGA
Ontbijt. ’s ochtends wandelen we en verkennen we het stadscentrum en de Marokkaanse Bazaar en wat leuks kopen voor je geliefden. Transfer naar Málaga. Lunch. Daarna rijden we naar de luchthaven van Málaga en eindigen onze tour met onvergetelijke herinneringen.


INBEGREPEN
Vlucht heen en weer
Accommodatie in centraal gelegen 4 sterren hotels
Ontbijt 5x ontbijt inbegrepen.
Vervoer Premium bus van aankomst tot vertrek.
Entreegelden voor: het Al-Hambra-Paleis en Generalife, de moskee van Cordoba en het Koninklijk Alcázar.
Begeleiding en lessen door Abou Hafs in het Nederlands
Officiële gidsen bij: Het Al-Hambra Paleis & Generalife


NIET INBEGREPEN
MAALTIJDEN zijn NIET inbegrepen in het pakket (behalve het ontbijt). Onze gids neemt je mee naar halal-restaurants waar je je eigen maaltijd bestelt en betaalt.


BETAALWIJZE
Kun je niet betalen via iDeal? Neem dan contact met ons op.

Gegevens

Begin:
15 oktober 2022 - 10:00
Einde:
20 oktober 2022 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Resala Events
Telefoon
06-43175326
E-mail
info@resalaevents.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Al-Andalus
Spanje + Google Maps
×

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@resalaevents.nl

×